Από τις αρχές Αυγούστου, η RockMedia ανέλαβε να προωθήσει στο Internet, το Athens Cheese and Food Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 14,15 και 16 Οκτωβρίου.
Η εταιρία μας ανέλαβε να δημιουργήσει τον ιστότοπο για την προβολή του Φεστιβάλ και την ενημέρωση των επισκεπτών και των Εκθετών.Τους τελευταίους 2 μήνες διαχειριστήκαμε την Facebook Page του Athens Cheese and Food Festival, ώστε να ενημερώνουμε το κοινό για τους διαγωνισμούς μας,τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης, τους τρόπους αγοράς εισητηρίων κλπ. Παράλληλα υλοποιήσαμε διαφημιστικές καμπάνιες μέσα από το Facebook ώστε να γνωστοποιήσουμε το Φεστιβάλ σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό.
Μέσα από μια μικρή έρευνα που πραγματοποιήσαμε στον χώρο της Έκθεσης, το 40% των επισκεπτών, έμαθε για το Φεστιβάλ μέσα από το Facebook. Οι επισκέπτες έμαθαν για το φεστιβάλ, είτε επειδή είδαν οι ίδιοι μια διαφήμιση στο Facebook, είτε επειδή την είδε κάποιος φίλος τους και τους ενημέρωσε. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των Εκθετών, η συνολική κίνηση ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρισυ.
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Φεστιβάλ για να δείτε εικόνες από την Έκθεση και των Κατάλογο των Εκθετών!




