Υπηρεσίες

Web Design and E-Shop

 

 • Σχεδιασμός Ιστοτόπου: Ο ιστότοπος της επιχείρησής σας είναι το πρόσωπό σας στο Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος είστε εσείς. Το πως αισθάνονται οι χρήστες που τον επισκέπτονται, θα καθορίσει αν θα σας προτιμήσουν ή θα σας απορρίψουν. Για αυτό  ο ιστότοπος πρέπει να έχει ταυτότητα, ύφος, καλαισθησία, εργονομία.  Θα πρέπει να δημιουργεί ενδιαφέρον και θετική εντύπωση στο κοινό-στόχος.
 • Διαχείριση/ Φιλοξενία: Προσέχουμε για να έχουμε. Αντιγράφουμε τα δεδομένα του ιστοτόπου σας σε αρχεία ασφαλείας, ώστε να διαχειριστούμε ακόμη και τις πιο απρόσμενες κρίσεις. Διαχειριζόμαστε το περιεχόμενο ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
 • Ηλεκτρονικό Κατάστημα: Η προέκταση του φυσικού καταστήματος στο διαδίκτυο είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι κανόνες είναι ίδιοι, το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιείστε. Ο επισκέπτης θα πρέπει να εντυπωσιαστεί και τελικά να αγοράσει.

Digital Marketing

 

 • Social Media Marketing: Χρησιμοποιείστε τα Social Media για να αυξήσετε τη δημοφιλία σας. Μεγαλώστε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Κάνετε την επιχείρησή σας γνωστή σε περισσότερο κόσμο. Αυξήστε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο/ E Shop σας αλλά και στο κατάστημά σας.
 • Email Marketing/ Newsletter: Μείνετε σε επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες σας. Ενημερώστε τους για νέες εξελίξεις στην επιχείρηση και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε. Συστηθείτε σε νέους δυνητικούς πελάτες και παροτρύνετέ τους να έρθουν σε επαφή μαζί σας.
 • Επαγγελματικό ιστολόγιο: Καθιερωθείτε ως ο ειδικός της αγοράς. Ενημερώστε το κοινό σας γύρω από θέματα που το  απασχολούν. Δώστε λύσεις στα προβλήματά του και κερδίστε την εμπιστοσύνη του – το κυριότερο περιουσιακό στοιχείο.

Digital Advertising

 

 • Διαφημίσεις στη Google (Google Ads): Βάλτε την επιχείρησή σας στο προσκήνιο, όταν οι χρήστες του Διαδικτύου ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Εμφανιστείτε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης και αυξήστε τις πωλήσεις σας. Διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές καμπάνιες σας – εστιάζουμε στο αποτέλεσμα και κρατάμε το κόστος χαμηλό.
 • Διαφημίσεις στο Facebook: Αυξήστε την αναγνωρισιμότητά σας με διαφημίσεις στο Facebook. Με σχετικά μικρό κόστος, γίνεστε γνωστοί σε ένα ευρύ κοινό και αυξάνετε τους πελάτες σας.
 • Διαφημίσεις στο LinkedIn: Χρησιμοποιείστε την πλατφόρμα του LinkedIn για να υλοποιήσετε την προσωπική σας B2B Στρατηγική Marketing. Ελάτε σε επαφή με εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρεστε να προωθηθείτε.
 • Retargeting: Στοχεύστε τους χρήστες του διαδικτύου που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Υπενθυμίστε τους την παρουσία σας και παροτρύνετέ τους να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Creative

 

 • Graphic Design: Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.  Οπτικοποιείστε το μήνυμά σας και βοηθήστε τους πελάτες σας να σας αναγνωρίζουν άμεσα. Η οπτική επαφή είναι κλειδί για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του πελάτη.
 • Βίντεο: Μοιραστείτε την ιστορία σας με το κοινό-στόχος και ενθαρρύνετέ τους να την μοιραστούν με τους κοινωνικούς τους κύκλους. Ένα βίντεο ενσωματώνει ηχητικά και οπτικά στοιχεία και διεγείρει τον εγκέφαλο εντονότερα από ένα απλό κείμενο ή μια εικόνα. Το μήνυμά σας μπορεί να αποτυπωθεί στη μνήμη του κοινού και να μεταδοθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.