Όροι Χρήσης

 

Εισαγωγή


Η ιστοσελίδα rockmedia.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες της και σε όσους έχουν εγγραφεί στο newsletter της, με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Απαγορεύεται η χρήση του ιστοτόπου σε άτομα κάτω των 18 ετών, εφόσον δεν έχουν την έγκριση των προσώπων που ασκούν την επιμέλεια.

Οι επισκέπτες του ιστοτόπου www.rockmedia.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους.  Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την χρήση του παρόντος ιστοτόπου, αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς του όρους, οφείλετε να  σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
  

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στον ιστότοπο rockmedia.gr, όπως τα κείμενα, οι εικόνες, το λογότυπο, τα άρθρα, ο κώδικας του ιστοτόπου κλπ, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση του ιστοτόπου και των περιεχομένων σε αυτόν, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της RockMedia.

  

Χρήση του Ιστοτόπου

Ο ιστότοπος της Rockmedia περιέχει άρθρα και εξωτερικούς συνδέσμους που οδηγούν σε άλλους ιστοτόπους, μη συσχετιζόμενους με αυτή με οποιοδήποτε τρόπο, και οι οποίοι  υπόκεινται στους δικούς τους όρους χρήσης.  Η RockMedia δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων με οποιονδήποτε τρόπο. Η χρήση τους πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών.

Ο ιστότοπος της RockMedia περιέχει μια φόρμα επικοινωνίας,  για την επικοινωνία των χρηστών με την επιχείρηση. Σε περίπτωση που κάνετε χρήση της φόρμας για να έρθετε σε επαφή με την RockMedia, δίνετε αυτόματα σε αυτή το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό του μηνήματός σας.

Αν επιλέξετε να εγγραφείτε στο Newsletter μας, τα προσωπικά δεδομένα σας χρησιμοποιούνται ώστε να σας αποστείλλουμε επομένα Newsletters, με τα οποία θα σας ενημερώνουμε για νέα άρθρα και νέες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σε κάθε Newsletter που αποστέλλουμε, έχετε τη δυνατότητα να απεγγραφείτε από τη λίστα παραληπτών μας, ενώ επίσης έχετε δικαίωμα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας καθώς και διαγραφή αυτών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, διαβάστε τη πολιτική απορρήτου μας.

 

Αλλαγές στο περιεχόμενο του Ιστοτόπου


Η RockMedia διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αφαιρέσει  περιεχόμενο του ιστοτόπου της, χωρίς να ειδοποιήσει τους χρήστες.