Κατασκευή Ιστοσελίδας

UI/UX Design

Ο σωστός συνδιασμός κειμένου, ήχου, εικόνας, βίντεο και άλλων multimedia, είναι αυτός που επιτρέπει στον χρήστη να πλοηγείται ευχάριστα στην ιστοσελίδα σας και να σχηματίζει θετικές εντυπώσεις.

SEO

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα, ώστε να αναγνωρίζεται από τις μηχανές αναζήτησης και να εμφανίζεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης των χρηστών του διαδικτύου.

Περιεχόμενο

Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια κειμένων και γραφικών που θα περιέχει η ιστοσελίδα, ώστε να περάσουμε στο κοινό μας το μήνυμα που μας ενδιαφέρει και να πετύχουμε τους στόχους σας.

Data Entry

Μεταφέρουμε τα δεδομένα σας στην νέα ιστοσελίδα σας ή στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας, με ακρίβεια και πάντα στα πλαίσια της προκαθορισμένης στρατηγικής marketing και των στόχων που έχουν τεθεί. 

E-Shop

Δημιουργούμε και διαμορφώνουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους επιχειρηματικούς στόχους σας. 

Φιλοξενία (Web Hosting)

Τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας προστατεύονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας,  διαχειριζόμαστε και τις πιο απρόσμενες κρίσεις.